Hoe tickets te bezoeken en te kopen voor het Alhambra in Granada

Alhambra in Granada van de tuinen van Generalife

Ik herinner me mijn eerste nog bezoek van het Alhambra in Granada, vele jaren geleden, waarin ik samenviel met een echte stroom toeristen die me echt belette te genieten van de grote charme en artistieke schoonheid van dit indrukwekkende monument.

Maar voor een lange tijd is het aantal bezoekers waartoe elke dag toegang heeft het Alhambra Het is beperkt tot niet meer dan 8.000 mensen, waardoor u veel beter van het bezoek kunt genieten.

Nu dwingt dit je om je te plannenbezoek van het Alhambra en om de kaarten er ruim van tevoren voor te kopen, waarvoor ik je een aantal nuttige zal geven tips.

Gezien de beperking van het aantal bezoekers, als u dat wilt reizen naar Granada en jij wilt bezoek het Alhambra In een weekend of op het moment van de grootste toestroom van bezoekers, moet u de tickets zo vroeg mogelijk kopen.

Deze hoogseizoendata lopen eigenlijk al van de lente tot de herfst, inclusief de zomer.

Rondleiding door het Alhambra in Granada

Allereerst heb je het alternatief van bezoek het Alhambra met een rondleiding van die aangeboden door verschillende bedrijven in Granada.

Ik deed dit in mijn recente reis naar Granada.

In dit geval hoeft u zich geen zorgen te maken over de tickets, want bij het maken van de reservering voor de genoemde rondleiding, is het toeristenbedrijf zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van deze binnen de voor groepen gereserveerde quota.

Comares-paleis in Alhambra in Granada

Op deze manier moet u er rekening mee houden dat in de rondleiding prijs De ingang van het Alhambra is ook inbegrepen.

Hier kunt u zich aanmelden voor een rondleiding door het Alhambra in Granada, en hier heb je een ander alternatief voor rondleiding door het Alhambra Dus u kiest degene die u verkiest.

Hoe kaartjes te kopen bij het Alhambra

Als je dat liever hebtbezoek het Alhambra alleen, je hebt er meerdere opties om kaartjes te kopen.

Zodat u uw tickets in het ATM-netwerk van kunt krijgen La Caixa.

Binnenplaats van de leeuwen in het Alhambra in Granada

U kunt ook koop kaartjes online Op de officiële website, of als u wilt, kunt u telefonisch kopen door te bellen naar +34 858 95 36 16.

Als je al in Granada bent, kun je naar het loket gaan dat bekend staat als Alhambra winkel gelegen in de Reyes Catolicos straat nr. 40.

In al deze gevallen moet u € 1,40 extra betalen voor het beheer.

Hoe de Alhambra-tickets op te halen

Tickets die online of telefonisch zijn gekocht, kunnen worden opgehaald bij de bovengenoemde geldautomaten van La Caixa,bij de loketten van het Alhambra of bij de automaten in het eigen toegangspaviljoen van het monument.

Passage in de Nasrid-paleizen in Alhambra de Granada

Tot slot, als u geen forecaster bent geweest en de tickets niet vóór de dag van uw bezoek hebt gekocht, kunt u nog steeds gaan wanneer de tickets worden geopend kluisjes van het Alhambra, om 8 uur 's ochtends, en kijk of je geluk hebt dat het kleine quotum van dagelijkse verkoop wordt ingevoerd.

Ik waarschuw je dat het gebruikelijk is dat wachtrijen worden gevormd van tijd vóór de opening van het loket en dat tickets snel uitverkocht zijn.

Voor uw bezoek krijgt u bij de ingang een specifiek tijdstip toegewezen bezoek de Nasrid-paleizen.

Houd er rekening mee dat het raadzaam is om een ​​uur van tevoren aan te komen, zodat de toegangstijd niet wordt overschreden, omdat u ze niet langer zou kunnen bezoeken als u te laat aankomt.

Alhambra ticketprijzen

de Ticketprijzen om het Alhambra te bezoeken (2019) zijn over het algemeen 14 euro, waarmee je toegang hebt tot alle spaties, dat wil zeggen de Nasrid paleizende Alcazabade Generalifede paleis van Carlos V en de Mosque Bath.

Generalife-tuinen in het Alhambra van Granada

Je hebt ook een ingang waarmee je alleen door alle kunt lopen terrein van de behuizing, die u 7 euro kost.

Je hebt ook Alhambra nachtbezoeken om te kiezen, nou ja Nasrid paleizen of de Paleis en tuinen van de Generalife.

De toegangsprijs voor deze speciale bezoeken is 8 euro in het geval van de Nasrid-paleizen en 5 euro voor het nachtbezoek aan het paleis en de tuinen van de Generalife.

Ten slotte is het een alternatief voor een completer bezoek dat u heeft Alhambra-ervaringen (14 euro). die in twee opeenvolgende dagen het nachtbezoek aan verlichte Nasrid-paleizen combineert met het dagbezoek aan het Alcazaba, de tuinen en het paleis van Generalife.

Schema's bezoeken Alhambra

de schema's om het Alhambra in Granada te bezoeken ze zijn van half maart tot half oktober elke dag van 8 tot 19 uur en de rest van het jaar van 8 tot 17 uur.

Tot slot merk ik op dat naast het aanmelden voor een rondleiding door het Alhambra en de Nasrid-paleizen, heb je ook de optie om je aan te melden voor een Granada volledige rondleiding, die al de bezoek van het Alhambraevenals een wandeling door de buurt van Albaicín en die van sacromonte.

Video: Alhambra, informatie, parkeren en entreekaartjes (December 2019).